Про нас

Теплиці з салатом у горщиках
Салати вирощуються 12 місяців на рік за системою гідропоніки. Неможливо уявити свіжіший салат на полиці, якщо ще вранці він зростав у теплиці, на світанку його збирають та впродовж декількох годин ви вже можете придбати його у супермаркеті. Завдяки тому, що салат продається у горщику з землею, він продовжує жити, ніби на грядці, що значно продовжує строк його свіжості та придатності до споживання.
Новітні технології, відсутність пестицидів, злагоджена праця коллективу та дотримання міждународних стандартів забезпечують салату незмінну якість.
Теплиці з “baby leaf”
7 місяців у році ми вирощуємо для вас продукцію власного виробництва – бебі-салат: рукола, шпинат, мангольд та багато інших видів. І постійно працюємо над розширенням асортименту. Використання у виробничих процесах сучасної техніки, систем контролю поливу, а також повна відсутність пестицидів, дає можливість створювати свіжу та якісну продукцію.
Миття та Пакування
Вся лінійка виробничого процесу організована у жорстко-контрольованому температурному режимі. Процес миття салатів відбувається у кришталево-чистій воді. Сушка салатів відбувається на найновітнішому обладнанні, яке дозволяє залишати не пошкодженим ніжне листя салату та зелені.
Високотехнологічна лінія пакування автоматично розподіляє продукцію у різноманітних варіаціях пакування та ваги для задоволення будь якої потреби наших споживачів.


Сертифікація
У своїй роботі ми чітко дотримуємося міжнародних стандартів Global G.A.P
та ISO 22000:2018 (HACCP)

